
Vestec
Enzymy
Enzym pro ovocné kvasy
Cena: 50,- Kč / balení
Balení: 10 ml
Dávkování:
jablka 8 ml/100 l kvasu,
hrušky 5 ml/100 l kvasu
švestky 3 ml/100 l kvasu
Mechanické rozmělnění ovoce narušuje buňky dužiny pouze částečně. Použitím pektolyckých enzymů je spolu s podrcením ovoce předpokladem úplného uvolnění ovocných šťáv a ovocných cukrů a následné hluboké prokvašení ovocného kvasu.
Kontakt
Leoš Školoud
Vestec 45
Vestec u Hořiček
552 05
okres Náchod
Provozní doba:
dle dohody
603 932 166
justova.palenice@reskel.cz
Vestec 45
Vestec u Hořiček
552 05
okres Náchod
Provozní doba:
dle dohody
603 932 166
justova.palenice@reskel.cz